Miért gyűjtjük az adó 1%-ot? Mire fordítjuk az összegyűjtött összeget?

Adó 1% nyilatkozat itt tölthető le.

Működéshez kérjük a támogatásodat, mert nagyon kevés bevételből végezzük a sokfajta segítő, és hasznos tevékenységünket!

Az Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület – EKE- 2015-ben jött létre, azzal a szándékkal, hogy segítsük az embereket egészségneveléssel, életmód tanácsadással és , védjük a környezetet, közterületeket gondozzunk, érdekeket képviseljünk.

Mit csinálunk?

Például: versenyt szerveztünk kutyáknak és gazdáiknak, rendezvénnyel összekötve. Gyermeknapi, adománygyűjtő, családi rendezvényeket szervezünk. Oktató célú rendezvényeink is vannak, például apiterápia /méhészeti termékekkel való gyógyítás/. fitoterápia / gyógynövények/, aromaterápia /illóolajok gyógyhatásai/. Hidat képezünk a vállalkozók, termelők, lakosság és civilszervezetek között.

Érdekképviselet, például rokkantaknak alakíttatunk ki akadálymentes közlekedést, több esetben. Vagy, az egyenlő bánásmód hivatalát is megjárt ügyben, egyesületünk elintézte, hogy egy mozgásában erősen korlátozott egyének rokkantparkoló legyen kialakítva, ott ahol él, lakik.

Szeretnénk, bejegyzett oktatásokat is indítani alternatív gyógyítás területen, elsőként masszázst és nagyon nagy álmunk egy tanoda létrehozása is, mert jelenleg nincs székhelye a szervezetünknek és így a felzárkóztatásokat a diákok nagyszüleinél végezzük, eredményesen, de szeretnénk több diák tanulását is segíteni és nem csak a tanulásra koncentrálni, hanem egyéb tevékenyégekre is.

Nagyon sokszor támogatunk családokat, különböző gyűjtéseket végzünk és az adományokat adjuk tovább, vagy egyből a rászoruló családhoz irányítjuk az adományozót.

Legutóbb egy apukának és kisfiának gyűjtöttünk 2021 decemberében, karácsony előtt. Az apuka és fia a közvetítésünkkel vállalta, hogy az RTL klub riportot készítsen velük. Nagyon sok adomány gyűlt össze, pár nap alatt. Hoztak, élelmiszert, tisztálkodási, és mosószereket és többmillió forint pénzadomány is érkezett két számlaszámra és személyesen is adtak néhányan.

Azért, hogy továbbra is működni tudjon szervezetünk és tovább tudjunk fejlődni, kérlek, támogasd a szervezetünket az adód 1%kával. Egyesületünk facebook oldalán osztjuk meg az információkat, a rendezvényekről online rendezvényekről, adománygyűjtésekről, egyéb tevékenységekről, – PL. kertgondozás, fűnyírás, játszótérfestés, takarítás, faültetés stb.-

Többszörösen fogyatéskosokat nevelő szülők és gyermekeik csoportunk is van, akiket igyekszünk támogatni, sajnos nem nyertünk forrást, hogy terápiás foglakozásokkal is segttsük őket.

Sok kicsi sokra megy, nekünk pár ezer forint is sokat segít, ha nem hagyod a közösben, hanem nekünk ajánlod fel.

Hogyan ajánlhatod fel az adó 1%-ot?

Adó 1% nyilatkozat itt tölthető le.

Adója 1%-át már most fel ajánlhatja ügyfélkapun keresztül!

Elérhető az adó 1+1% felajánlása azok számára, akik ügyfélkapu regisztrációval rendelkeznek.

Mutatjuk mit kell tennie!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján az erre a célra kialakított oldalon rendelkezhet adója 1+1%-áról akár most is az adóbevallástól függetlenül.

Kérjük támogassa rendelkezésével az Egészégünkért & Környezetünkért Egyesület működését, programjainak megvalósításához.

Adószámunk: 18730142-1-02

Kedvezményezett neve: Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület

– Közhasznú szervezet –

Adó 1+1% felajánlása ügyfélkapun keresztül: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA

Csak 1 perc! Mentsen életet! Mutatjuk mit kell tennie!

1. lépés: Az Ügyfélkapu belépést követően megtalálja az 1+1 %-os nyilatkozat ablakot, ahol a „nyilatkozom” gombra kattintva rendelkezhet adója 1%-áról, ezzel segítve a támogatásra szorulókat.

2. lépés: Az „azonosítás” gombra kattintva írja be személyes adatait, ha hozzájárul hogy a címadatokat átadhatják a kedvezményezett civil szervezet számára. Illetve tegyen pipát a hozzá járulok rublikába.

3. lépés: Töltse ki a Rendelkező Nyilatkozatot. A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a 18730142-1-02 adószámot, így támogathatja az Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület működési költségeit és a programjait.

A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be.

4. lépésben rendelkezzen +1%-áról egy technikai számmal rendelkező egyház számára.

5. lépés: Kattintson a „Mentés” gombra, de figyeljen oda, mert ez még nem azonos a nyilatkozat véglegesítésével!

6. lépés: Kattintson a „Beadás” gombra, ezzel nyilatkozatát sikeresen beküldte, más teendője nincs.

Adó 1+1% felajánlása ügyfélkapun keresztül:

https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login

Ha papíron adod be, nem online, akkor Adó 1% nyilatkozat itt tölthető le.